ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΣΕ ΘΟΛΟ

Ταξιδέψτε στο διάστημα μέσα απο μια ποικιλία ταινιών σε διάφορες γλώσσες. Στην πανοραμική, θολωτή οθόνη του Πλανηταρίου, ένας μαγικός κόσμος, ξεδιπλώνεται μπροστά στο θεατή. Ανακαλύψτε το πλήθος ταινιών που προβάλονται και διαλέξτε την κατάλληλη για εσας!
movie

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ο επισκέπτης με τα διαδραστικα εκθέματα του χώρου μπορεί να έχει μια πρώτη επαφή με τον ηλεκτρομαγνητισμό, να κατανοήσει της μηχανική των υγρών, να μάθει για την εφαρμογή πράσινης ενέργειας και να αντιληφτεί καλύτερα τα φαινόμενα της οπτικής. φυσικά δεν θα έλειπε από τον χώρο το πειραματικό εργαστήριο όπου με ειδικά καταρτισμένο προσωπικό πραγματοποιούνται πειράματα.
SCIENCE

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (VR)

Χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, δίνουμε την δυνατότητα στον επισκέπτη να ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο. Ζήστε την πιο ζωντανή εμπειρία!
vr

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Απολαύστε δροσερά ροφήματα, φρέσκους χυμούς, smoothies, καφέ ή αναψυκτικά. Μια μεγάλη ποικιλία απο σάντουϊτς, παγωτά αλλά και σνακ σας περιμένει! Στο εστιατόριο μας μπορείτε να γευστείτε την πεντανόστιμη πίτσα μας, τα χορταστικά burgers μας, την πλούσια ποικιλία κρεατικών αλλά και πολλές άλλες επιλογές!
burger

ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΔΩΡΑ

Oι μικροί επισκέπτες του Πλανηταρίου μπορούν να αγοράσουν κάθε λογής εκπαιδευτικού παιχνιδιού που θα βρουν στο μαγαζάκι πριν την έξοδο.
δωρο

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Μην παραλείψετε να αφιερώσετε χρόνο στον πιστοποιημένο παιδότοπο μας και να περάσετε ανεπανάληπτες ώρες ξενοιασιάς. Ο παιδότοπος βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο την καφετέρια – εστιατόριο μας, ώστε οι μικροί μας φίλοι να διασκεδάζουν όσο οι γονείς απολαμβάνουν το γεύμα ή τον καφέ τους!
παιδικη χαρα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γούρνες Ηρακλείου 

Πρώην Αμερικάνικη Βάση

ΤΚ 71500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2022 Planet Crete |

Freepik Copyrighted Photos