ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική Απορρήτου

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας μας που παρέχεται στον επισκέπτη από την επίσκεψη του σε αυτήν, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με την Πολιτική Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος ιστοτόπου. Συνεπώς, ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου. Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη νομοθεσία. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους χρήστες του ιστοτόπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντ’ αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστοτόπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

Όροι χρήσης

Οι «Όροι Χρήσης» που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα διέπουν τον ιστότοπο planetcrete.gr και αναφέρονται στη χρήση του www.planetcrete.gr και σχετικών εφαρμογών και διεπαφών για κινητές συσκευές, Facebook & Instagram, οι οποίες στο εξής θα αναφέρονται συλλογικά ως « δικτυακός τόπος". Με την πρόσβαση, την περιήγηση ή τη χρήση αυτού του ιστότοπου με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, συμφωνείτε με την «Πολιτική Απορρήτου» και οποιεσδήποτε άλλες οδηγίες ή πολιτικές που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα με τίτλο «Όροι Χρήσης». Παρακαλούμε διαβάστε τους «Όρους Χρήσης» πολύ προσεκτικά καθώς η χρήση αυτού του ιστότοπου συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή τους. Μην χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο και μην κάνετε αγορές εάν δεν επιθυμείτε ή δεν μπορείτε να δεσμευτείτε από τους Όρους Χρήσης. Ορισμοί Όποιος αποκτά πρόσβαση, αναζητά, ανιχνεύει, αλληλεπιδρά, δημιουργεί λογαριασμό, αγοράζει προϊόντα, μοιράζεται ή χρησιμοποιεί με άλλον τρόπο τον ιστότοπο ορίζεται ως «Χρήστης». Οι όροι «Εσείς» και «Χρήστης» αναφέρονται σε εσάς ως χρήστη ή επισκέπτη αυτού του ιστότοπου. Οι όροι «Εμείς», και «Planet Crete» αναφέρονται στο www.planetcrete.gr, ιδιοκτησίας Filothei SA. Το «Περιεχόμενο του planetcrete.gr» αναφέρεται στο περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από εμάς και διατίθεται σε αυτόν τον ιστότοπο. Το «Περιεχόμενο τρίτων» αναφέρεται στο περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο από μέρη εκτός του planetcrete.gr ή από τους χρήστες του. Οι πάροχοι τέτοιων δεδομένων, μεταξύ άλλων, είναι το Facebook, το Instagram και το TripAdvisor.

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστοτόπων

Η οργάνωση μας, μέσω της χρήσης του ιστοτόπου μας από χρήστες, συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών, εντός της ιστοσελίδας μας και μόνο. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, για να δούμε την πορεία τους μέσα σε αυτήν και να καταλάβουμε ποια τμήματα της ιστοσελίδας μας θεωρούνται πιο ενδιαφέροντα.

Υπερσύνδεσμοι προς άλλες ιστοσελίδες

Η οργάνωση μας δεν ελέγχει το περιεχόμενο και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, άλλων ιστοσελίδων στα οποία παραπέμπουμε με την χρήση υπερσυνδέσμων (Hyperlinks). Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες αυτές οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους υπευθύνους εκείνων των ιστοσελίδων, οι οποίοι υπεύθυνοι φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η οργάνωση μας σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των δικτυακών τόπων και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Η ως άνω πολιτική απορρήτου και οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας μας είναι απόλυτα νόμιμοι, ακολουθώντας τον Κανονισμό για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR). Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα στο περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας, νομικό ή ηθικό, ή θεωρείτε πως υφίσταται πρόβλημα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική μας ως προς την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: info@planetcrete.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γούρνες Ηρακλείου 

Παλιά Αμερικάνικη Βάση

ΤΚ 71500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2022 Planet Crete |

Freepik Copyrighted Photos