CSA_9115

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ PLANET CRETE

Το Πλανητάριο του Ηρακλείου ανοίγει ένα παράθυρο στον μαγευτικό κόσμο των άστρων. Η ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θόλου, προσφέρει εικονικά ταξίδια στο εγγύς και το μακρινό διάστημα. Από το Ηλιακό Σύστημα στο οποίο ανήκει ο πλανήτης Γη μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές άλλων Γαλαξιών, από τα υπέρλαμπρα αστέρια μέχρι τη σκοτεινή ύλη, το σύμπαν κρύβει ατελείωτα μυστήρια. Εδώ, η επιστημονική φαντασία συναντά την επιστημονική πραγματικότητα. Διεθνώς αναγνωρισμένες παραγωγές και εκπαιδευτικά show, εξάπτουν τη φαντασία, διδάσκουν και ψυχαγωγούν, χρησιμοποιώντας οπτικά εφέ και μουσική, ικανά να συναρπάσουν τον οποιοδήποτε. Επιπλέον ειδικές θέσεις στο χώρο του πλανηταρίου, προσφέρουν ολιγόλεπτες πτήσεις στο διάστημα, μέσα από ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας. Το Πλανητάριο του Ηρακλείου «Planet Crete» είναι ένα διαστημόπλοιο για μικρούς και μεγάλους ταξιδιώτες των άστρων. Είτε επιθυμείτε να μάθετε για τους όμορφους αστερισμούς είτε για τις βίαιες συγκρούσεις των γιγάντιων γαλαξιών, η επίσκεψη στο Πλανητάριο Ηρακλείου θα σας μείνει αξέχαστη. Δέστε τις ζώνες σας. Το ταξίδι στα αστέρια ξεκινά!

dino1

DINOSAURIA PARK

Το πάρκο Dinosauria ξεκίνησε ως ιδέα το 2013 και στεγάστηκε για πρώτη φορά στις ΓΟΥΡΝΕΣ ΔΕΚΚ, που βρίσκεται στην πρώην Αμερικανική Βάση. Εκεί φιλοξενήθηκαν 30 διαφορετικά είδη δεινοσαύρων από όλες τις περιόδους της Μεσοζωικής εποχής και άλλα προϊστορικά ζώα. Το 2014 τα εκθέματα μεταφέρθηκαν στον δικό τους χώρο, μετά από εντατικές προσπάθειες να βρεθούν στο φυσικό τους περιβάλλον και να «αναβιώσουν»! Στη μεγάλη οικογένεια των δεινοσαύρων προστέθηκαν νέα είδη και νέα τμήματα, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Δεινοσαύρων, όπου μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των δεινοσαύρων μπορούν να δουν έναν δεινόσαυρο να εκκολάπτεται και να ξεκινά τη ζωή του στο πάρκο. Στον χώρο για δημιουργικές δραστηριότητες, όλα γίνονται ξανά παιδιά, προσπαθώντας να βρουν όσο περισσότερους δεινόσαυρους στην παλιρροιακή περιοχή και παίζοντας διάφορα «παιχνίδια δεινοσαύρων» φτιαγμένα στο διάστημα. Μην ξεχάσετε να πάρετε τα αναμνηστικά και τα δώρα σας για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις αυτής της μοναδικής εμπειρίας μέχρι την επόμενη επίσκεψη.

ηρ3

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Για πρώτη φορά στην Κρήτη, Οι 12 άθλοι του Ηρακλή ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας! Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με υπερμεγέθη αγάλματα και εντυπωσιακά εφέ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Ετοιμαστείτε να ταξιδέψετε στην εποχή του μύθου και να ακολουθήσετε τον ήρωα Ηρακλή σε όλα του τα κατορθώματα. Οι αφηγητές μας σας συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι, στο οποίο θα συναντήσετε μυθικά πλάσματα, θα μιλήσετε με αρχαίους θεούς, θα παλέψετε και θα παίξετε με τέρατα, θα χρειαστεί να ξεπεράσετε εμπόδια και να γελάσετε δυνατά! Ανακαλύψτε και εσείς τον ήρωα που κρύβετε μέσα σας!!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2022-02-09 110624

WATERCITY

Στο Watercity Waterpark η απόλαυση του υδάτινου στοιχείου μεγιστοποιείται στο έπακρο! Αφεθείτε στη μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και ξαναβρείτε την παιδικότητά σας! Παίξτε άφοβα, νιώστε τη δροσιά- και βιώστε ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΓΟΥΡΝΕΣ, ΔΕΚΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΚ 71500

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2023 Planet Crete